Odigrani prvi mečevi četvrtine finala Kupa BiH za rukometaše
FOTO: FB RK Gračanica

Zagarantovani uzbudljivi revanš dueli

Odigrani prvi mečevi četvrtine finala Kupa BiH za rukometaše

H. Zilić

Odigrani su prvi mečevi četvrtine finala Kupa BiH za rukometaše.


Vogošća je sa 28:27 savladala visočku Bosnu. U pobjdničkoj ekipi odličan je bio bivši reprezentativac BiH Duško Čelica koji je postigao sedam golova.

U odličnom susretu odigranom u Ljubuškom domaći Izviđač je savladao Borac rezultatom 34:31. Najefikasniji pojedinac meča bio je krilni rukometaš Borca Vlado Draganić sa osam pogodaka.

Rukometaši Gračanice slavili su u Gornjem Vakufu protiv Sloge rezultatom 26:24

Sloga Doboj je u odličnoj utakmici nakon preokreta savladala Slobodu rezultatom 31:29. Najefikasniji kod Sloge bio je Vladimir Stanković sa osam pogodaka, dok je Marko Perović dodao šest, jedan manje je postigao Arsenije Bubić. Kod Slobode istakao se Damir Halilković sa devet golova, Edin Klis je dodao šest pogodaka.

Top Komentari

laky187
Napokon se udostojili da napišete nesto i o muškim rukometnim prvenstvima u BiH. Jadovi novinarski, polupismeni.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi