Ljubomir Obradović na klupi crveno-plavih?

RK Borac će dobiti novog trenera

Ljubomir Obradović na klupi crveno-plavih?

D. Vejo

Kriza loših rezultata uticala je na to da Boris Dvoršek svojevoljno podnese ostavku koju je ubrzo i povukao. 

Kriza loših rezultata uticala je na to da Boris Dvoršek svojevoljno podnese ostavku koju je ubrzo i povukao. Neodlučnost hrvatskog stručnjaka, čelnici RK Borac iskoristili su kako bi razmotrili situaciju i što prije pronašli rješenje.

Kako se špekuliše, na čelo novog stratega Banjalučana, mogao bi doći Ljubomir Obradović, koji je trenutno selektor Crne Gore. Poraz od Vojvodine na svom terenu bio je presudan kada je u pitanju sudbina hrvatskog stručnjaka, Borisa Dvoršeka.

Priliku od pet mjeseci da pokaže koliko zna i tim izvuče iz krize nije uspio. Svaka utakmica imala je iza sebe svoj alibi, kao što su umor, nedostatak koncentracije i slično. Očekivanja nije opravdao, pa je zbog toga uprava morala da potraži novu soluciju.

Sve su izgledne šanse da će novi strateg biti Ljubomir Obradović. Ukoliko se sve kockice kada je u pitanju ugovor slože, ekspresnom brzinom mogao bi se predstaviti Banjalučkoj publici.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

O konačnom dogovoru biće više poznato u utorak, kada čelnici Velikana iz Gospodske imaju hitan sastanak o tome da li i koliko mogu ispuniti zahtjeve Obradovića. Stari lisac, reklo bi se za srpskog stručnjaka koji je u ovom poslu već 23 godine.

Najveći uspjeh, kada je u pitanju trenerski posao, Obradović je imao sa juniorskom selekcijom Jugoslavije s kojom je 2000. godine postao prvak Evrope. Svoje rukometno znanje prenosio je i u Portugalu, kod ekipa Madeira, Porto, Beleneses i ISAVE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi