Mahir Džinić ponovo u dresu Konjuha

Potpisao ugovor na pet godina

Mahir Džinić ponovo u dresu Konjuha

H. Zilić

Aktivno je ovo ljeto i u RK Konjuh Živinice.

Premijerligaš je u svoje redove vratio Mahira Džinića, koji je prošao sve selekcije "narandžaste" rukometne porodice.

Džinić se u RK Konjuh vraća iz RK Gradačac gdje je proveo prošlu sezonu.

Ovu informacijupotvrdio je i klub iz Živinica.

"Mahir Džinić narednih 5 godina član 'narandžaste' porodice'

Mahir je dijete RK Konjuh gdje je prošao sve selekcije ovog kluba te nakon etape u igračkoj karijeri i igranja za RK Gradačac vraća se kući.

Zadovoljstvo nam je što će Mahir nastupati za naš klub te će narednih 5 sezona biti član 'narandžaste' porodice. Veoma nam je bitno da svim našim mladim igračima damo priliku da se nametnu i izbore u prvom timu svojim zalaganjem i kvalitetnim igrama. Mahir je izuzetno posvećen sportu i mišljenja smo da neće biti nikakvih problema da se Mahir nametne. Uz obostrano zadovoljstvo smo potpisali ugovor.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Sretno Mahire, sretno Konjuh", stoji u saopštenju kluba iz Živinica.

Mahir Džinić narednih 5 godina član 'narandžaste' porodice🤾‍♂️ ➡️Mahir je dijete RK Konjuh gdje je prošao sve selekcije...

Posted by RK KONJUH on Friday, July 2, 2021

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti