Malinović pola minute prije kraja donio finale Borcu

Polufinale Kupa BiH

Malinović pola minute prije kraja donio finale Borcu

E. Škorić

Rukometaši Borca prvi su finalisti Kupa BiH nakon što su danas savladali Slogu sa 22:21. 

Završni turnir Kupa BiH za rukometaše igra se ovog vikenda u Čapljini, a u prvom polufinalnom susretu Borac je bio bolji od Sloge u dosta uzbudljivoj utakmici.

 

Borbeni rukometaši Sloge uspijevali su parirati Borcu, u nekoliko navrata i voditi, a u posljednjoj minuti doživjeli su poraz. 

 

Tridesetak sekundi prije kraja utakmice Malinović je pogodio za vodstvo Banjolučana od 22:21, što je bio i konačan rezultat. 

 

Inače, bilo je nekoliko sumnjivih sudijskih odluka u finišu, koje su utjecale i na konačan rezultat. U drugom polufinalu se sastaju sarajevska Bosna i domaćin Čapljina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.