Mandarić : Zakazali smo napadački

Rukometaš Zrinjskog

Mandarić : Zakazali smo napadački

Branitelji naslova pobjednika rukometnog Kupa Bosne i Hercegovine taj epitet nosit će još samo do sutra.

Danas su u prvoj polufinalnoj utakmici koju su igrali u Banja Luci s domaćinom Borac M:tel-om, a kapetan Plemića Bernard Mandarić za SportSport.ba pojasnio je razloge poraza:

"Malo sam razočaran ali šta je tu je. Utakmica je bila izrazito tvrda, na mali broj pogodaka. Držali smo se ispočetka u egalu, ali onda smo razbranili njihovog golmana. Nije on ispočetka toliko dobro ni branio koliko smo ga mi pogađali. Tad su se odvojili na 3, 4 razlike, a na poluvrijeme su otišli s 5 golova viška. Pokušali smo se vratiti u drugom dijelu, no naš napad je zakazao. Rezultat sugerira da su se igrale obrane na vrhunskom nivou, no naš ofanzivni učinak nije ispratio obranu. Na kraju nas je dotukao Ljubišić koji je skinuo 17, 18 lopti, tako da pobjedi Borca nema zamjerke", za SportSport.ba izjavio je Bernard Mandarić kapetan HMRK Zrinjski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti