Marin Vegar potpisao za Eurofarm

Pojačao prvaka Makedonije

Marin Vegar potpisao za Eurofarm

Rukometni reprezentativac naše zemlje Marin Vegar promijenio je sredinu.

Posljednje tri sezone Vegar je proveo u Rumuniji igrajući u dresu Steaue, a svoju karijeru sada će nastaviti u Makedoniji gdje je potpisao za Eurofarm.

Vegar je sa klubom iz Bitole potpisao jednogodišnji ugovor i ujedno je peto ovoljetno pojačanje nakon što su u Eurofarm prethodno stigli Mitrevski, Ratajac, Madzovski i Velkovski.

"Radujem se novom izazovu. Na meni je da kroz igre na terenu opravdam povjerenje", poručio je, između ostalog, Vegar nakon potpisa za Eurofarm.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Kada je u pitanju Eurofarm, ovaj tim je prošlu sezonu u makedonskom šampionatu završio na prvom mjestu i u Ligi šampiona će igrati protiv Sävehofa, Tatrana, Cocksa, Bidasoa Iruna, Wisle i Sportinga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi