Marko Stojisavljević novi igrač sarajevske Bosne

Sedmo pojačanje

Marko Stojisavljević novi igrač sarajevske Bosne

  Ekipa sarajevske Bosne će u novu sezonu rukometne Premijer lige BiH ući u značajno izmijenjenom sastavu u odnosu na prethodnu. 

Prelazni rok još uvijek traje, a uprava Studenata je danas potpisala ugovor sa čak sedmim novim igračem. U narednom periodu bordo dres će nositi Marko Stojisavljević koji igra na poziciji srednjeg beka.

Nakon što je potpisao ugovor Stojisavljević je istakao da su ga privukli ciljevi rukovodstva sarajevskog kluba.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Drago mi je što sam postao član najtrofejnijeg rukometnog kluba u BiH. Uprava mi je predstavila ciljeve za nadolazeću sezonu, koji se podudaraju sa mojim ambicijama te se nadam da ću svojim zalaganjem doprinijeti ostvarenju istih", izjavio je novi stanovnik glavnog grada koji u Bosnu dolazi iz ekipe Krajine iz Cazina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi