Mejdan ponovo oduševio: Bjelorusi dobili veliki aplauz tuzlanske publike

Sjajna slika iz Tuzle

Mejdan ponovo oduševio: Bjelorusi dobili veliki aplauz tuzlanske publike

E. Čaušević

Bh. rukometaši nisu uspjeli večeras izboriti plasman na Evropsko prvenstvo jer su u Mejdanu poraženi od Bjelorusije sa 31:25.

Izabranicima Bilala Šumana večeras je trebala pobjeda ili remi da osiguraju plasman na EP, ali to nisu uspjeli. Bjelorusija je igrala fantastično i iskoristila svaku grešku našeg tima.

Za naš tim još ništa nije izgubljeno jer i dalje imamo velike šanse da idemo na EP. Večerašnjom pobjedom Bjelorusija je osigurala svoje mjesto koje ih vodi na veliko takmičenje.

Fantastičnu sliku vidjeli smo na kraju utakmice kada su rukometaši Bjelorusije slavili pobjedu i plasman na EP, te su dobili veliki aplauz publike u Mejdanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi