Mirsad Terzić u dobrotvornoj misiji

Isporučio vrijedan aparat

Mirsad Terzić u dobrotvornoj misiji

A. Čaušević

Mirsad Terzić će nakon više od deset godina po završetku sezone napustiti mađarski Veszprem.

Iskusni bh. rukometaš i kapiten Bosne i Hercegovine je danas bio u dobrotvornoj misiji ispred svog kluba zajedno sa još nekim klupskim predstavnicima.

Terzić je ispred Vesszprema lokalnoj bolnici "Csolnoky Ferenc" isporučio vrlo važan mobilni aparat za ultrazvuk u borbi protiv koronavirusa.

"Danas smo isporučili mobilni aparat za ultrazvuk u bolnicu u Veszpremu, Csolnoky Ferenc, za borbu protiv koronavirusa. Dobar je osjećaj pomoći im, u svemu što možemo", napisao je 36-godišnjak na Instagramu.

Inače, naredna stanica Terzićevoj karijeri će biti poljski tim Wisla Plock.

View this post on Instagram

Ma vittünk egy ultrahang gépet a veszprémi Csolnoky Ferenc kórháznak, amivel harcolhatnak a koronavírus ellen. Jó érzés segíteni, amikor és amiben csak tudunk. . . Today we delivered mobile ultrasound machine to the Csolnoky Ferenc Hospital of Veszprém to fight the Corona virus. It is a good feeling to help, they in anything we can . . . Danas smo isporučili mobilni aparat za ultrazvuk u bolnicu u Veszprému, Csolnoky Ferenc, za borbu protiv virusa Corone. Dobar je osjećaj pomoći im, u svemu što možemo! . . #greatfeeling #behuman #veszpremcity #helptoeachother #therealheroes #heroes #doctors #nurses #hospitals #corona #bepositive #togetherness #🙏 #❤️ @handballveszprem #allreds

A post shared by Mirsad Terzic (@mirsad.terzic21) on

Top Komentari

sport1
@Plemic:-))) Svom narodu svojoj domovini:-)) Ja je kazem da Terza nebi I ne pomaze, al ovdje se radi o Madjarskoj i to radi u ime kluba;-) a ti nauci citati, moronu.. Sportski pozdrav
2 0
sport1
@Plemic:"Terzić je ispred Vesszprema lokalnoj bolnici "Csolnoky Ferenc" isporučio vrlo važan mobilni aparat za ultrazvuk u borbi protiv koronavirusa." Glupisone idi lijeci svoju mrznju i zavist. Kako ti znas da Dzeko ne pomaze? Al nisu svi zeljni da se to cuje i da se o tome pisé i prica... Hajd' na spavanje.. Sportski pozdrav.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije