MRK Sloga Gornji Vakuf poražen na domaćem terenu od CSM Bukuresta

Gosti ostvarili pobjedu

MRK Sloga Gornji Vakuf poražen na domaćem terenu od CSM Bukuresta

E. Oštraković

Rukometaši Sloge iz Gornjeg Vakufa poraženi su na domaćem terenu u prvoj utakmici 2. pretkola EHF kupa od CSM Bucuresta sa 23:30.

Domaća ekipa imala je mnogo problema u posljednje vrijeme, te je pobjeda favorizovanih gostiju na neki način bila očekivana.

Prvo poluvrijeme proteklo je u velikoj borbi, a gosti su na odmor otišli sa vodstvom od četiri razlike, bilo je 10:14.

U drugom poluvremenu domaći su pokušali izbjeći poraz, ali im to nije pošlo za rukom, te su poraženi sa sedam razlike, a konačan rezultat bio je 23:30.

Top Komentari

stakleni
Pola tima je nedavno prebolilo covid. Trudili su se i jedina razlika je bila što je protivnički golman branio mnoge situacije 1 na 1, odlične šanse, dok su protivnici mnogo lakše postizali golove, što zbog rutine, što zbog sreće. Rezultat je bio veći na kraju nego što je bila razlika u igri.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi