"Autobusom išli u Slovačku, generalni sekretar nam od sebe kupio hamburgere, pa smo pobijedili"

Bivši reprezentativac o kuknjavi u Estoniji

"Autobusom išli u Slovačku, generalni sekretar nam od sebe kupio hamburgere, pa smo pobijedili"

E. Škorić

Posljednjih dana dosta se u bh. medijima pisalo o tretmanu koji su imali naši rukometaši u Estoniji, ali bivši rukometni reprezentativac Muhamed Zulfić je ogorčen zbog toga.

U srijedu smo kao favoriti poraženi u Estoniji, ali se donekle alibi tražio u katastrofalnim uslovima i užasnom tretmanu naših rukometaša od strane Estonaca.

Podsjećamo da su im nudili suhe obroke, da su ih držali zatvorenim u sobama koje su izgledale kao one iz 18. vijeka, ali da li je to sve razlog koji bi opravdao slabo izdanje u važnoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo?

"Čitam ove portale, Estonci nas loše primiše kao domaćini, pa izgubismo se, spavamo se u jednosobnim sobama, slabo se jelo. Pa se sjetih vremena kad autobusom odosmo za Slovačku, stadosmo i jednom na hamburger, kupi nam tadašnji generalni sekretar od sebe. Nismo bili ni favoriti neki al eto pobijedismo. Isto teška neka vremena. Biće bolje Abd, dat će Bog. Dok mi o smještaju i ko je morao igrati, a ko nije, komšije nam održaše rukometnu lekciju FRANCUZIMA. Bolje bi bilo da se pozabavimo šta su jele komšije u ova četiri dana i gdje spavaju pa ako ništa da prepišemo. Sportski pozdrav", napisao je Zulfić na Facebooku.

Nije, naravno, jedni koji razmišlja na sličan način, a izabranici Bilala Šumana imaju priliku već večeras u Bugojnu da pokažu da je srijeda bila samo loš dan i da Estonci nisu bolji od nas.

Mi smo im spremili lijep doček, smjestili ih na najbolji mogući način, pa sada još da ih pobijedimo i da pokažemo da smo u svemu bolji.

Kladionice nas vide kao OGROMNOG favorita, a ponuda je na sajtu MOZZART kladionice!

Top Komentari

Hasanaga
Los docek domacina trebao im je samo dati snage da ih razvale, a ne u tome da traze izgovor zbog lose igre. Pa princeze nadamo se da niste sinoc imali zrno graska ispod duseka, pokazite nam da znate igrati rukomet!
9 1
karlhajncbrazzzo
Vi ste prvi pisali o lošem tretmanu u Estoniji i potencirali tu priču, umjesto da nijedno slovo o tome niste napisali već samo o stvarima na parketu. Ali daleko ste vi od sportskog portala, više ličite na žutu štampu. Što ne znači da ne želim da se dignete iznad toga.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi