8

Komentari (8)

Harox7
Znači da vam je kupljen hamburger,Estonija bi pala :D
dinass
Ma samo nesto kukaju,glume Evropski vrh a ustvari su na dnu.Onaku bezvoljnost i bezidejnost u drugom poluvremenu odavno nisam vidjeo.To je tolika sramota da je bolje da se pokrijete po usima nego da glumite princeze.Kad ste igrali u nasoj ligi gdje ste spavali i sta ste jeli?Terzica sam vidjao kod Bajre kako zdere smece od hrane a u Estoniji mu smeta .Sramota,kukavice jedne bjedne
Ga_Zi_JA
Uvijek smo SAMI SEBI NAJVECI NEPRIJATELJ..
Hasanaga
Los docek domacina trebao im je samo dati snage da ih razvale, a ne u tome da traze izgovor zbog lose igre. Pa princeze nadamo se da niste sinoc imali zrno graska ispod duseka, pokazite nam da znate igrati rukomet!
WOLF20
Ovo neki rukometaša??? Idi se uhvati pijace i radi.
Zeleni_zub
hajmo pljuvati prošlu generaciju patriota koja je nekog i pobjeđivala da odbranimo ovu generaciju patriota koja nikog nikad nije pobijedila?
karlhajncbrazzzo
Vi ste prvi pisali o lošem tretmanu u Estoniji i potencirali tu priču, umjesto da nijedno slovo o tome niste napisali već samo o stvarima na parketu. Ali daleko ste vi od sportskog portala, više ličite na žutu štampu. Što ne znači da ne želim da se dignete iznad toga.
dinass
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti