Mujkić: Jedinstvu želim mnogo sreće u drugom dijelu sezone, nadam se odlasku vani
Sumejja Mujkić je druga rukometašica koja je napustila redove Jedinstva

Još jedna rukometašica više nije članica Labudica

Mujkić: Jedinstvu želim mnogo sreće u drugom dijelu sezone, nadam se odlasku vani

E. Dindić

Još jedna rukometašica koja u drugom dijelu sezone neće nastupati za Jedinstvo je Sumejja Mujkić.

Ova sjajna rukometašica pristala je da pomogne Labudicama kada su bile zbog povreda gotovo u bezizlaznoj situaciji.

Kako sama ističe drago joj je ako je uspjela da makar u maloj mjeri pomogne Jedinstvu, te svakako im sve najbolje želi u drugom dijelu sezone.

"Drago mi je da sam pomogla Jedinstvu u ove četiri utakmice. Nadam se da će djevojke biti mnogo bolje u drugom dijelu sezone, te plasirati se u gornji dio tabele gdje im je realno i mjesto. Dobile su i odličnog trenera, želim im puno sreće, bodova i što manje povreda. Ja trenutno imam neke druge ambicije i prioritete, fakultet je pri kraju što mi je bio važan životni cilj. Moram da dodam da sam se i zasitila rukometa u Bosni i Hercegovini, jer to više nije ni blizu kao što se igrao nekada. Imam nekih razgovora za nastavak karijere u Sloveniji, međutim ne opterećujem se tim stvarima previše, neka ide sve svojim tokom", rekla je Mujkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi