Labudice dobile novog trenera
Zvjedan Karadžin član UO Jedinstva i novi trener Danijel Sabljić

Poznat nasljednik Elmira Grabčanovića

Labudice dobile novog trenera

E. Dindić

Danijel Sabljić novi je trener rukometašica Jedinstva.

Na užarenoj klupi popularnih Labudica zamjeniće Elmira Grabčanovića koji je nakon susreta sa Jedinstvom iz Brčkog podnio ostavku.

Sabljić je dogovorio sa Jedinstvom angažman na duži period, što govori da bi konačno trebala prestati praksa mijenjana trenera nakon veoma kratkog vremena provedenog u klubu.

Novi trener svoj zvanični debi na klupi Labudica imaće 2. februara kada Jedinstvo u okviru četvrtfinala Kupa BiH sastaje se sa imenjakom iz Brčkog.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Prvi dio sezone Premijer lige BiH,  rukometašice Jedinstva završile su  za njih razočaravajućem devetom mjestu sa četiri pobjede i sedam poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi