Na turniru u Doboju Kolding, Koper, Tatran...

Kompletirana lista učesnika

Na turniru u Doboju Kolding, Koper, Tatran...

Jubilarni 50. međunarodni TV turnir šampiona "Doboj 2018" bit će odigran od 14. do 18. avgusta na Stadionu sportskih igara.

Za osvajanje titule pobjednika na ovome reprezentativnom turniru borit će se osam renomiranih ekipa, a jučer je zvanično kompletiran spisak učesnika.

Najzvučnije ime među timovime svakako je danski Kolding, a pored Danaca u Dobuju će igrati slovenski Koper, Steaua (Rumunija),Tatran (Slovačka), Hapoel Rishon (Izrael), Vojvodina (Srbije), te prvak BiH Izviđač, naravno uz domaćina Slogu.

Finansijska konstrukcija turnira zatvorena je sa 270.000 KM.

Svojevrstan uvod u takmičarski dio turnira predstavlja muzička manifestacija "Parada sporta", koja će uključivati i vatromet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi