Navijači Sloge ponovo oduševili, stigla poruka iz Visokog: Čestitke na atmosferi za pamćenje!

Publika u Gornjem Vakufu Uskoplju za primjer drugima

Navijači Sloge ponovo oduševili, stigla poruka iz Visokog: Čestitke na atmosferi za pamćenje!

S. Mlaćo

Pravi rukometni spektakl vidjeli smo sinoć u susretu Sloge Gornji Vakuf Uskoplje i Bosne Visoko.

Sloga je na kraju pred više od 2.000 navijača slavila pobjedu 27:23. Iako domaći nisu u sjajnoj formi, njihovi navijači su ponovo opravdali epitet ponajboljih u našoj zemlji, te ispunili dvoranu u svom gradu.

Prisutni su bili i gostujući navijači koji su mogli uživati u sjajnoj atmosferi uz fer i korektno navijanje, a sve su odlučili zabilježiti, te podijeliti na službenoj facebook stranici.

"Atmosfera za pamćenje!!! RK Bosna Visoko se zahvaljuje MRK Sloga i navijačima u Gornjem Vakufu/Uskoplju na sjajnom dočeku i prijemu! Sve čestitke za navijanje i atmosferu!", istakli su iz RK Bosna Visoko.

U Slogi se nadaju da će u njihovu dvoranu uskoro doći i rukometna reprezentacija naše zemlje.

U atmosferi kakvu prave navijači u ovoj dvorani naši rukometni Zmajevi bi bili favoriti protiv svake selekcije. Bez imalo pretjerivanja...

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi