Golman bh. reprezentacije karijeru nastavlja u Celju

Potpisao dvogodišnji ugovor

Golman bh. reprezentacije karijeru nastavlja u Celju

A. Čaušević

Golman bh. reprezentacije, Nebojša Bojić novi je čuvar višestrukog prvaka Slovenije, ekipe Celja.

Bojić, koji trenutno nastupa za Ribnicu je sa ekipom Celja potpisao dvogodišnji ugovor.

"Za mene je velika čast i odgovornost potpisati ugovor s klubom poput Celja. Vjerujem da sam do toga došao dokazivanjem i dobrim partijama u slovenskoj ligi, u kojoj su me iz Celja i zapazili", rekao je Bojić za zvaničnu internet stranicu slovenačkog kluba.

"Pozvao me najtrofejniji klub u Sloveniji, a to je poziv koji se ne odbija. Vjerujem da ovdje mogu puno napredovati, ali istodobno vjerujem da mogu pomoći Celju i dati svoj doprinos timu. Jako sam sretan što sam ovdje. Želim se dokazati i opravdati ukazano povjerenje", dodao je on.

Ovaj 24-godišnji čuvar mreže je karijeru počeo u Slogi iz Doboja. Prije Ribnice u Slovenije je nastupao još za Slovenj Grades i Grosist Slovan.

Obzirom da Celje suvereno korača ka novoj tituli šampiona Bojić će sljedeće sezone imati priliku da brani rukometnu Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije