Njemačka bez tri jako važna rukometaša na Bosnu i Hercegovinu

Potvrđeni izostanci

Njemačka bez tri jako važna rukometaša na Bosnu i Hercegovinu

E. Oštraković

Rukometna reprezentacija Njemačke ima određene, ali dosta manje probleme od naše reprezentacije uoči utakmice koja se igra za nekoliko dana.

Naime, Alfred Gislason neće moći računati na tri rukometaša na utakmici protiv Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Riječ je o Andreasu Wolffu, Prilippu Weberu i Steffanu Weinholdu, ali to ne bi trebao biti prevelik problem za njihovog selektora.

Wolff nije doputovao u Njemačku jer je nekoliko njegovih saigrača iz Kielcea pozitivno na koronavirus. Weber je u karantinu, Weinhold odmara zbog potresa mozga koji je zadobio u posljednjoj utakmici koju je odigrao.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi