Nova pobjeda za RK Borac, Sloboda poražena u Doboju

Premijer liga BiH 2. kolo

Nova pobjeda za RK Borac, Sloboda poražena u Doboju

E. Škorić

Rukometaši Borca ostvarili su u drugom kolu Premijer lige BiH i drugu pobjedu.

Borac je na svom parketu sa 35:24 savladao Krivaju iz Zavidovića. Domaćin je od početka kontrolisao igru, poveo s 3:0, imao 10:5 i nekako mirno posao priveo kraju.

U Doboju je MRK Sloga sa 31:26 savladala tuzlansku Slobodu. Vladimri Stanković je postigao sedam golova u pobjedi svog tima, a Arten Iunin šest. Kod gostiju najefikasniji je bio Alen Ovčina sa šest pogodaka.

U Brčkom Lokomotiva je bila bolja od Slavije rezultatom 30:23. Najefikasniji kod Lokomotive je bio Ristović sa devet golova, dok su Petrović i Grujić postigli po šest. Kod Slavije ponovo je najefikasniji bio Božidar Leković sa deset golova.

Top Komentari

Hulk
Ganola
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi