Nova promjena šefa struke u RK Čelik
RK Čelik u nastavku sezone ne igra onako kako se očekivalo, a u klubu se nadaju da će ekipa konačno proigrati te krenuti s pobjedničkom serijom

Gušić se razbolio, Rizvanović ga zamijenio

Nova promjena šefa struke u RK Čelik

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Dosadašnji Šef stručnog štaba RK Čelika Nermin Gušić nakon utakmice protiv Kaknja, zbog narušenog zdravstvenog stanja potražio je pomoć kod ljekara.

Nakon detaljnih ljekarskih pretraga i mirovanja, onemogućen je da i dalje vodi ekipu Čelika. Zato je Upravni odbor Rukometnog kluba Čelik ponovo za Šefa stručnog štaba imenovao sportskog direktora kluba, prof. Seldina Rizvanovića.

U narednom, 20. kolu Prve lige FBiH, Čelik gostuje u Lukavcu, gdje se sastaje s domaćom ekipom RK Lukavac. Utakmica je zakazana za nedjelju, 24. marta, s početkom u 17 sati, u Sportskoj dvorani u Lukavcu.

Kapiten Čelika Riad Polić, povodom utakmice u Lukavcu ističe da je cilj samo pobjeda

”Za utakmicu u Lukavcu potpuno smo spremni. Nemamo bolesnih, a ni povrijeđenih igrača. Bez obzira na to što cijenimo svakog protivnika, mi u Lukavac idemo po bodove. Znači očekujem našu pobjedu i nove bodove. Prošlo kolo smo kiksali protiv Kaknja i sada želimo pobjedom u Lukavcu početi s pobjedničkom serijom, koja će trajati nadam se dugo", kazao je Polić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi