Novi show Vujovića: Čini se da ne znam pravila rukometa, to je baš drsko

Nakon poraza od Flensburga

Novi show Vujovića: Čini se da ne znam pravila rukometa, to je baš drsko

E. Oštraković

Rukometaši Zagreba poraženi su na domaćem terenu od Flensburga sa 26:25 i tako su skoro pa ostali bez šansi za prolaz u narednu rundu.

Držao se Zagreb jako dobro protiv Flensburga, ali prema riječima Veselina Vujovića, Nijemci su pobijedili uz sudijsku pomoć.

"Nakon 40 godina ja još uvijek ne znam rukometna pravila koja znaju gospoda sa Islanda. Valjda će neko ko je odgovoran za to, znati da sve procijeni. Neka mi objasne kako se u zadnjih 30 sekundi svira sedmerac na centru, a ne zaustavlja se vrijeme u zadnjih deset sekundi", kazao je Vujović, te je dodao:

"To je baš drsko. Bolje da to objasne, a ne da pričaju da se Veselin ponaša ovako ili onako", završio je Vujović.

Rukometaši Zagreba će u zadnja tri kola igrati protiv Barcelone, Aalborga i PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi