Odbio Izraelce: Ljubišić produžio saradnju sa Borcem

Iskusni golman ostaje u Premijer ligi

Odbio Izraelce: Ljubišić produžio saradnju sa Borcem

S. Mlaćo

Bh. premijerligaš Borac iz Banja Luke do sada je doveo tri nova imena, a svakako radosna vijest za navijače ovog kluba jeste ostanak sjajnog golman Bojana Ljubišića.

Ljubišić i Borac su dogovorili saradnju na još godinu, te ćemo iskusnog golmana i u novoj sezoni gledati na golu Banjalučana.

Imao je 37-godišnji čuvar mreže ponudu da karijeru nastavi u Izraelu, gdje je već ranije nastupao, ali je ipak donio odluku da ostane član Borca.

Borac će sa pripremama startati u ponedjeljak, a osim domaćeg prvenstva ovaj klub očekuje i nastup u EHF Challenge Cupu. Rival će biti Baki iz Azerbejdžana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi