Određene sudije za završnicu Kupa BiH

Određene sudije za završnicu Kupa BiH

U petak i subotu se u Ljubuškom igra završnica rukometnog Kupa BiH, a određene su i sudije koje će suditi na završnici najmasovnijeg klupskog takmičenja u državi.

U prvom polufinalnom meču, koji je na programu u petak u 17 sati, sastaće se novi-stari prvak BiH Bosna Sunce osiguranje i Borac, a taj će susret suditi sudijski par Mario Primorac i Goran Sušić iz Ljubuškog.

U drugom polufinalu snage će odmjeriti domaćin turnira Izviđač i dobojska Sloga, a za sudije su imenovani Senad Kamberović (Živinica) i Mevludin Šabić (Gračanica). Finale je na programu u subotu u 20 sati, a pravdu će dijeliti sudijski par iz Prijedora Predrag Dejanović i Elvis Marčetić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.