Ovčina: Malo nas je al' nas ima, srušit ćemo snove svima
FOTO - EPA

Zmajevi desetkovani putuju u Njemačku

Ovčina: Malo nas je al' nas ima, srušit ćemo snove svima

Adnan Beganović

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će duelom sa Njemačkom otvoriti kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Uoči duela sa Njemačkom naš nacionalni tim našao se u velikim problemima zbog krona virusa, a u Njemačku će danas otputovati samo 11 igrača.

Tražili su iz Rukometnog Saveza BiH odgađanje susreta od Evropske rukometne reprezentacije i Rukometnog saveza Njemačke, no nije im udovoljeno zahtjevu, pa će danas desetkovani Zmajevi krenuti za Njemačku.

No, i pored velikih problema, bosanskohercegovačke reprezentativce nije napustio optimizam, a u prilog ovoj tvrdnji ide i status na društvenim mrežama Alena Ovčine.

“Malo nas je al' nas ima, nije vazno srusit cemo snove svima”, napisao je bosanskohercegovački reprezentativac.

Podsjetimo, selektor Bilal Šuman u Njemačku će povesti 11 igrača i to: Burić Benjamin, Ovčina Alen, Predragović Srđan, Prce Nikola, Mandić Igor, Karačić Ivan, Zahirović Ajdin, Herceg Mirko, Ćosić Haso, Perić Luka i Hadžiomerović Gafar.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Sretno Momci,uz vas smo,nek proradi Bosanski inat,pobijedimo Nijemce,i oni su od krvi i mesa!
5 0
Jadnimi
Probajte ućiniti nemoguće, svim srecem smo sa vama
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi