OŽRK Jedinstvo u dobrom raspoloženju dočekuje nedeljni susret sa Ilidžom
Odlična atmosfera vlada među Labudicama pred nastavak drugog dijela sezone

Tuzlanke žele ispraviti loš utisak iz prvog dijela sezone

OŽRK Jedinstvo u dobrom raspoloženju dočekuje nedeljni susret sa Ilidžom

E. Dindić, foto: E. Dindić

Rukometašice Jedinstva iz Tuzle, nakon izbacivanja iz Kupa Bosne i Hercegovine nastavljaju da se vrijedno spremaju za drugi dio sezone. 

U dobroj atmosferi, izabranice Danijela Sabljića danas su odrađivale jedan od posljednjih treninga pred nastavak drugog dijela sezone, kada u nedjelju u Mejdanu gostuje Ilidža. Današnji trening bio je baziran na otklanjanju taktičko-tehničkih nedostataka.

Sve igračice su bile na raspolaganju, te bez većih problema odrađivale zadatke koje je podstavio novi šef stručnog štaba pred njih.

Vidjelo se kako dolaskom novog šefa stručnog štaba u redovima popularnih Labudica vlada drugačija atmosfera i drugarstvo, te kako same kažu žele da sa pobjedom protiv Ilidže na najbolji način otvore drugi dio sezone.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Najzanimljivije detalje sa današnjeg treninga pogledajte u našoj fotogaleriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi