Papak: Izanalizirali smo protivnika do sitnih detalja

Veliki ispit zrelosti za rukometašice Zrinjskog

Papak: Izanalizirali smo protivnika do sitnih detalja

Veliki ispit zrelosti je pred rukometašicama Zrinjskog. Vikend ispred nas donosi prvi četvrtfinalni meč Challange kupa u kojemu će Plemkinje ugostiti hrvatskog predstavnika, Samobor. Optimizam pred važan meč u redovima Zrinjskog na visokom je nivou.

"Izanalizirali smo protivnika do sitnih detalja. Nema tu nekih velikih nepoznanica i tajni. Ukoliko djevojke na parketu ispune ono što u svlačionici dogovorimo sigurna sam da ćemo ostvariti povoljan rezultat pred revanš u Samoboru", kaže Ana Papak, trenerica Zrinjskog te dodaje:

 

"Samobor je kvalitetan protivnik, tim koji ima nekoliko izuzetnih pojedinaca. Iskustvo je također na njihovoj strani, ali moje igračice spremne su srce ostaviti na parketu za još jedan veliki rezultat."

 

I kamere Javnog RTV Servisa BiH direktno će prenositi prvi četvrtfinalni meč, a hoće li kamere i u kojoj mjeri biti dodatni motiv njenim igračicama, Papak kaže:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

 

"Ne znam hoće li kamere biti motiv ili uteg. Većina mojih igračica prvi put u karijeri igrat će jednu utakmicu koju će izravno prenositi državna televizija. O tome manje razmišljamo, važno je istrčati i svih šezdeset minuta posvetiti dobrom rezultatu". dodala je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti