Trener Zrinjskog zadovoljan partijom svojih izabranika

"Paradžik je dobio posao samo da ponekad dolazi na naše treninge, ali brani odlično"

Rukometaši Zrinjskog su u posljednjoj utakmici u 2017. godini savladali sarajevsku Bosnu. Gosti iz Mostara su susret 13. kola Premijer lige BiH odigran u dvorani na Mojmilu riješili u svoju korist rezultatom 28:30.

Zrinjski je u ovaj susret ušao kao veliki favorit, ali je Bosna dosta dobro odigrala ovaj susret. Međutim, Plemići su bili spretniji, dok su Studenti u ključnim trenucima napravili veliki broj grešaka, pa je Zrinjski slavio pobjedu.

Trener gostujuće ekipe Zdravko Medić, ipak, može biti zadovoljan činjenicom da je njegova ekipa upisala pobjedu pred odlazak na pauzu.

"Čestitao bih mojim momcima na požrtvovanoj utakmici, a čestitao bih i domaćinu na veoma korektnoj igri", istakao je nakon susreta Medić, pa nastavio:
"Specifična situacija, kraj sezone, svi su bili umorni...Ozljede su nas pokosile, igrali smo cijelu utakmicu sa samo sedam igrača, ali dečki se nisu štedili i nagrađeni su za to."

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Paradžik je naš četvrti vratar, jer on je dobio posao da dođe ponekad sa nama na trening, ali u nedostatku prvog golmana dao sam njemu priliku zbog iskustva. On već drugu utakmicu brani odlično, ovako je bilo i u prošloj utakmici, ušao je u drugom poluvremenu i skupio desetak odbrana", istakao je sjajnu partiju golmana Zrinjskog Medić, ali i čestitao svim svojim igračima na pobjedi i pruženoj partiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi