Leotar i Lokomotiva ozvaničili transfere

Stigle Peco i Razić

Leotar i Lokomotiva ozvaničili transfere

H. Zilić

Aktivni su i ženski rukometni klubovi u Bosni i Hercegovini kada su u pitanju transferi.

ŽRK Leotar Trebinje i RK Lokomotiva Mostar ozvaničili su dva transfera pred nastavak sezone u Premijer ligi BiH odnosno Prvoj ligi FBiH.

Leotar iz Trebinja je u povratničku sezonu u Premijer ligi BiH ušao "tanak" na poziciji golmana, gdje su većinom bile mlade golmanice, a sada je redove trebinjskog kluba pojačala Senija Peco (22) bivša članica Iskre iz Stoca, koja će tako dosta poboljšati golmansku poziciju u timu Leotara.

RK Lokomotiva Mostar je također doveo još jednu bivšu igračicu Iskre, a riječ je o Irnesi Razić, koja može igrati na poziciji krila i beka i mostarski klub će pokušati ove sezone da sa vrlo mladom ekipom proba da se približi vrhu u Prvoj ligi FBiH, a Irnesa će sa 22 godine biti među najiskusnijim u ekipi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi