Plemići ostali u eliti, važna pobjeda Krajine

Premijer liga za rukometaše

Plemići ostali u eliti, važna pobjeda Krajine

Adnan Beganović

U okviru 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine rukometaši Zrinjskog su u Mostaru savladali Bosnu iz Visokog (29:26), te su tako kolo prije kraja prvenstva osigurali ostanak u društvu najboljih bh. klubova.

U veoma važnom susretu za obje ekipe bolje su se snašli domaći koji su na kraju sasvim zasluženo upisali nova tri boda na svoj konto.

Najefikasniji u redovima Plemića bili su Sarajlić sa sedam, te Mandarić sa šest pogodaka, dok je Burić sa šest pogodaka bio najučinkovitiji kod gostiju iz Visokog.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Do velike pobjede u borbi za goli premijerligaški život stiglu su rukometaši Krajine. U Cazinu su dočekali favoriziranu Vogošću i slavili su rezultatom 35:33. Ovom pobjedom rukometaši Krajine su stigli na korak do ostanaka u eliti, no kako bi bili sigurni moraju u zadnjem kolu slaviti u Prijedoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi