Plemići s Krasnodarom ipak u Rusiji

Plemići s Krasnodarom ipak u Rusiji

HMRK Zrinjski će obje utakmice EHF Challenge kupa protiv trenutno drugoplasirane momčadi ruskog prvenstva, SKIF Krasnodar odigrati u gostima, točnije 10. i 11. veljače 2018. godine.

Mostarska sportska dvorana nažalost nije adekvatna za rukometni spektakl ove veličine što bi ovu organizaciju financijski učinilo teško izvodivom.

Ipak, cilj za mostarske rukometaše ostaje isti - dati sve od sebe, predstaviti mostarski i bh. rukomet u najboljem svjetlu i pokušati izboriti četvrtfinale ovog natjecanja.

Tako su i igrači HMRK Zrinjski još jedne u nizu "žrtava" nedostatka prave, adekvatne dvorane, koja je u Mostaru već decenijama mislena imenica.

Ostaje vidjeti kako će gradske vlasti i hoće li jednom za svagda riješiti ovaj gorući problem grada Mostara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi