Potpisan ugovor između HMRK Zrinjski i Sveučilišta u Mostaru

U prostorijama rektorata

Potpisan ugovor između HMRK Zrinjski i Sveučilišta u Mostaru

U prostorijama rektorata potpisan je ugovor između HMRK Zrinjski i Sveučilišta u Mostaru. Ispred HMRK Zrinjski, ugovor je potpisao predsjednik Branislav Stojkić dok je ispred Sveučilišta isto učinio i rektor prof. dr. Tomić.

Ugovorom se HMRK Zrinjski Mostar obvezuje na dvadesetogodišnji najam prostorija Sveučilišta u Mostaru na Kampusu u Rodoču te dovršetak rukometnog doma i prostorija Škole rukometa.

Na ovaj način će se omogućiti daljna ulaganja u sami rukometni dom, a rektor prof. dr. Tomić se obvezao na pomoć oko izrade idejnog rješenja konačnog izgleda samog doma u kojem će se nastaviti stvarati rukometni prvaci.

Stojkić je u razgovoru nakon potpisivanja povijesnog dokumenta za rukomet u gradu Mostaru istaknuo potrebu za pomoći u školovanju vrhunskih sportaša na Sveučilištu u Mostaru koji će imati pomoć u oslobađanju plaćanja školarine.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Sugovornici su istaknuli nedostatak gradske dvorane kao preduvjet za vrhunske rezultate dvoranskih sportova u gradu na Neretvi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi