6

Komentari (6)

Gari Garinča
Kompleks provincije lijeći psovkama, pljuvanjem, itd. Fuuuuuuuuuuuuj ljakse.
K79
Nije kriv ovaj lik kriv je savez koji ovo tolerise, ovakvi budala ima svugdje i u engleskoj, francuskoj itd samo sto tamo savezi ovakve likove trajno eliminisu iz sporta a ovaj lik zbog ovakve izjave i ponasanja definitivno to zaslužuje !!!
DamirS
Ljudi, bio sam nekoliko puta na utakmicama omladinskih selekcija u Maglaju a i na 2 utakmice njihovog seniorskog tima. Vjerujte mi da nisam nigdje i nikada vidio toliko krkanluka kao kod njih. Pa stariji ljudi sa tribina psuju, galame i vrijeđaju djecu protivnika od 10-15 godina. Strašno kako se ponašaju, i to nažalost nisu samo pojedinci.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti