Počela sjednica UO RS BiH, nema odgode starta Premijer lige

Rađa potvrdio za SportSport.ba

Počela sjednica UO RS BiH, nema odgode starta Premijer lige

S. Mlaćo
Danas je zakazana sjednica Rukometnog saveza naše zemlje.

Govorit će se i o novoj sezoni Premijer lige u obje konkurencije, generalnom sponzoru, aktivnostima reprezentacije...

Špekulisalo se da će doći do prolongiranja starta Premijer lige lige, no od toga prema riječima Vojislava Rađe nema ništa. Rađa je član UO RS BiH koji broji 12 članova.

“Liga počinje 11. septembra,  a da bi se šta promijenilo, moraju doći i ostali članovi Upravnog odbora. Pitanje svih pitanja je muška seniorska reprezentacija, ali i stvaranje uslova za rad iste“, kazao je Rađa za SportSport.ba

Rađa ističe da selektor muške reprezentacije naše zemlje Ivica Obrvan ima njegovu potpunu podršku, te da je on jedini legalno izabran na tu poziciju.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Danas će se govoriti i o blokadi računa Saveza, a Rađa ističe da nema tačne informacije na tu temu, te da se čeka sjednica Upravnog odbora.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi