Pogodak Harmandića u porazu Wetzlara

Pogodak Harmandića u porazu Wetzlara

A. Beganović

U prvom susretu 23. kola Bundeslige rukometaši Lemga su na domaćem terenu savladali Wetzlar (30:27), čije boje brani bosanskohercegovački internacionalac Adnan Harmandić.

U dosta izjednačenoj utakmici rukometaši Lermga su se bolje snašli u samom finišu, pa su na svoj konto upisali nove bodove.

Najefikasniji u redovima pobjedničke momčadi bili su Roplf Harmann sa sedam, te Jens Bechtloff i Martin Strobel sa po pet golova, dok su Michael Muller sa osam, te Steffen Fath i Jens Tiedke sa po čest golova bili najefikasniji kod Wetzlara.

Harmandić se jednom upisao u listu strijelaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.