Pomjeren termin uzvrata 1/8 finala Kupa između Zrinjskog i Maglaja

Maglajlije i Plemići na teren će tek 19.01.2019.

Pomjeren termin uzvrata 1/8 finala Kupa između Zrinjskog i Maglaja

Uzvratni susret osmine finala rukometnog Kupa Bosne i Hercegovine između RK Maglaj i HMRK Zrinjski odgođen je i umjesto sutra kako je prvobitno planirano, odigrat će se oko 19.01.2019.godine.

Klubovima je Savez ostavio mogućnost da se dogovore oko odigravanja uzvratnih utakmica te su se uprave Maglaja i Zrinjskog dogovorile da će uzvratni susret odigrati tek 19.01.2019. godine. Razlog tomu je pretrpan raspored odigravanja utakmica i jednog i drugog tima pa se pronašao termin koji odgovara i jednima i drugima. 

Podsjetimo, prije tjedan dana rukometaši Zrinjskog slavili su u Maglaju rezultatom 27:25 ostvarivši tako svoju prvu pobjedu na gostovanjima u Maglaju bilo da se radi o Kupu ili Premijer Ligi Bosne i Hercegovine. Određeni su i termini odigravanja četvrtzavršnice Kupa koji će biti odigrani 02. i 02.09.2019. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi