Rađa ostao bez trojice igrača
Nezadovoljan: Vojislav Rađa

Bosna SO nakon remija u Goraždu

Rađa ostao bez trojice igrača

Rukometaši sarajevske Bosne Sunce osiguranje nisu mogli do nove pobjede u Goraždu, te su uspjeli izvući samo bod (34:34) i ostati bez trojice igrača.

Trener aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine Vojislav Rađa nije krio razočarenje načinom na koji su njegovi igrači odigrali susret u Goraždu, a pogotovo se to odnosi na prvih 30 minuta utakmice.

Ako na ovakav način izvučeš bod moraš biti jako sretan. Kako smo izgledali veći dio utakmice, najbolji je primjer kako se ne igra ozbiljan rukomet. Tek smo na samom kraju susreta uspjeli donekle konsolidovati redove i doći do neriješenog ishoda, s kojim na kraju moramo biti zadovoljni, ako se u obzir uzme kako smo loše igrali.

Međutim, ono što više može zabrinjavati Rađu osim loše igre i remija sa Goraždem jeste činjenica da su se u ovom susretu povrijedila čak trojica rukometaša Bosne SO.

Izgleda da je najneugodniju povredu zadobio desni bek Mladen Čačić koji će morati na dodatne pretrage, koje će pokazati težinu povrede koljena. Peteru Pucelju je također povrijeđeno koljeno, istina nešto lakše, dok je Božidar Nadoveza iskrenuo skočni zglob.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije