Rađa zadovoljan prikazanim
Vojilsav Rađa

"Studenti" se prošetali Gradačcem

Rađa zadovoljan prikazanim

Aktuelni prvaci Bosne i Hercegovine, rukometaši Bosne Sunce osiguranje, nisu imali većih poteškoća protiv Gradačca u okviru četvrtine finala Kupa BiH.

Konačnih 23 gola razlike (43:20) govori dovoljno o nadmoći „studenata“ u ovom susretu, a Bosna je svakako odavno istakla kandidaturu za osvajanjem Kupa BiH.

-    S obzirom na neospornu kvalitetu Gradačca, moram biti zadovoljan načinom na koji smo odigrali ovu utakmicu i pristupom s kojim su moji igrači ušli u meč. Smatram da Bosna SO ima potrebnu dozu kvaliteta da osvoji duplu krunu u Bosni i Hercegovini ove sezone i ovaj je susret pokazatelj da smo to kadri i ostvariti. Osim toga, u revanš ulazimo rasterećeni jer iz prvog susreta imamo veliku zalihu, kazao je trener sarajevske ekipe Vojislav Rađa.

Revanš susreti četvrtine finala Kupa Bosne i Hercegovine na programu su 24. i 25. aprila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.