Rahimić: Gradačac u Živinicama nema šta tražiti

Konjuh dočekuje Gradačac

Rahimić: Gradačac u Živinicama nema šta tražiti

Adnan Beganović

U okviru 6. kola Lige 6 večeras će u Živinicama snage odmjeriti domaći Konjuh i Gradačac. Domaća momčad u Ligi 6 još uvijek ne zna za pobjedu, no i pored toga optimizma u redovima Konjuha ne manjka.

Jedan od najboljih igrača Konjuha, Emir Rahimić, uvjeren je da će on i njegovi saigrači večeras obradovati navijače.

"Mislim da je došlo vrijeme za našu prvu pobjedu. Momčad Gradačca respketujemo, ali smatram da večeras na našem terenu nemaju šta tražiti", za SportSport.ba je izjavio Rahimić.

Konjuh je prvi dio sezone igrao sjajno, ali kada je bilo najpotrebnije mlada momčad iz Živinica je zakazala.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Nismo očekivali pet poraza iz isto toliko utakmica, ali ne smijemo previše razmišljati o tome. Pali smo u formi, radi se o mladoj momčadi koja nije znala odgovoriti na pritisak. Iskreno, malo smo oštećeni i od sudija, no ne smijemo u tome tražiti opravdanje", govori Rahimić i na kraju dodaje.

"U dresu Konjuha ću odigrati još pet utakmica i sigurno ću dati svoj maksimum. Od iduće sezone sam u inostranstvu. Ne bih sada govorio o imenu mog novog kluba, ali ponuda ne manjka."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.