Prijete mu smrću, a on zgrožen odlukom EHF-a

Repenšek otkrio šta se dešavalo u Tuzli na dan utakmice

2

Komentari (2)

Gari Garinča
E moj Janez ti misliš da u Bosni žive bekani koji ne znaju skontat koliko je dva plus dva. Sve je unaprijed izrežirano i sve se odvijalo po unaprijed napisanom scenariju Švicaraca i ovog Slovenca.
Chupy
Laze. Sve laze. Slovenci su govna. Svicarac je predsjednik Ehf-a. Sve je dogovoreno prije. A dokaz je ima. Sportista sam, cijeli zivot se sportom bavim. U momentu kad Nuic ulazi u igru. Kompletna reprezentacija Svicarske skace, bune, jer su samo cekali da taj momak zaigra. Utakmica dok traje, dok se igra. Niko ne obraca paznju na spisak itd Svi igraci, strucni stab su usredotoceni na utakmicu. I takva proceduralna pitanja se poslije zavrsavaju ako je bilo neregularnosti. Oni su svi znali unaprijed da spisak nije uredu, jer su oni tako iscenirali. Ovo je dogovor izmedju predsjednika Ehf-a, ovog seronje delegata i svic. reprezentacije. Treba se zaliti i ici sto se kaze "do neba". Realno nemamo sanse protiv Norvezana, ali ono sto smo dobili ne smiju nam na lopovski nacin ukrasti!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.