5

Komentari (5)

sport1
Nek ih obojice i jos desetorice, kvantitet=kvalitet, al gdje je malo istraživackog novinarstva. Ovi momci su pa skoro isto godiste:-) Momak koji ce zamjeniti, nadam se, Burica je Harun Hodzic koji je u Chambéry. Momak ima 20g, vec drugu god radi na vrhunskom nivou i napreduje. Hajmo sportsport potrudite se malo, hop hop... Sportski pozdrav
Dobar,Los,Zao
Od viska glava ne boli,nek ih sreća prati i zdravlje obadvojicu.
user1583752673
Nek mi imamo njih obadvojicu
Hare
Dobar je, ali ima u Buriću još dobrih 10 godina igranja
sport1
Ostrakovicu dragi, razlika u godinama je 4 god, znaci nacekat ce se on dok se Buric oprosti. Nadam se da si mislio na Grahovca koji je ipak 10g stariji od Admira. Daj informisite se malo prije izvaljivanja gluposti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti