RK Borac se plasirao među 16 u Evropskom kupu

Pobjeda u revanšu

RK Borac se plasirao među 16 u Evropskom kupu

E. Škorić

Rukometaši Borca izborili su plasman u narednu rundu Evropskog kupa.

Borac je pobijedio Besu sa 23:20 u revanšu koji je odigran u Boriku, a kako su u prvom meču izgubili dva razlike, mogli su da počnu sa slavljem.

Miloš Njezić je postigao sedam golova, a Milan Dakić pet u pobjedi Banjalučana. Nikola Prce je na drugoj strani postigao pet pogodaka, baš kao i Charalampos Mallios. Četiri gola dao je Victor Alonso Garcia.

Bila su ovo dva dosta zanimljiva i izjednačena duela, ali Borac je na kraju za jedan gol bio bolji od svog rivala sa Kosova.

Top Komentari

AsmirM
Nemo da shvatim ocaj EHF kako se neugledaju u FiFi i Uefu kako prave novac ,znaci trebaju samo preslikat sistem i to je to . Jedino znaju europsko organizovat sa svjetski useru nigdje publike do polufinala.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi