RK Borac u finansijskim problemima

RK Borac u finansijskim problemima

Rukometaši banjalučkog Borca osvojili su drugo mjesto u Premijer ligi BiH i tako stekli pravo nastupa u EHF kupu. Međutim...

U ovom trenutku još je uvijek neizvjesno hoće li banjalučki rukometaši izaći u evropska takmičenja. Razlog su finansije, odnosno nedostatk istih.

Poslali smo pismo gradonačelniku Banja Luke Dragoljubu Davidoviću i ministru za sport Proki Dragosavljeviću u kojem smo ih obavijstili rezultatima i poslovanju kluba. Želimo da sa njima definišemo svoj daljnji rad, jer sami ne možemo finansirati učešće u EHF kupu”, rekao je direktor Borca Boris Đogo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.