Edo Mehinagić novi rukometaš sarajevske Bosne

Dolazi iz redova RK Maglaj

Edo Mehinagić novi rukometaš sarajevske Bosne · Zvanično

Haris Zilić

ORK Bosna Sarajevo vratio se u PLBiH nakon furiozne sezone bez poraza u Prvoj ligi FBiH.

Izabranici Zuhdije Korkarića žele u povratničkoj sezoni da igraju ozbiljnu ulogu u društvu najboljih i lagano se sastavlja igračka križaljka.

Novi član Studenata je Edo Mehinagić, bivši rukometaš Maglaja i reprezentativac BiH, a ovu informacija je potvrđena iz RK Bosna.

"S ponosom i zadovoljstvom obavještavamo naše vjerne navijače, sponzore, simpatizere i prijatelje Kluba, kao i širu javnost, da je rukovodstvo Kluba danas ugovorilo saradnju sa sjajnim rukometašem iz Maglaja Mehinagić Edom. Riječ je o jednom od najboljih lijevih bekova Premijer lige BiH, što svakako potvrđuje i njegov reprezentativni status.

Dobro nam došao Edo!", stoji u saopštenju ORK Bosna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi