Aktivna sedmica u sarajevskoj Bosni

Dva potpisa ozvaničena

Aktivna sedmica u sarajevskoj Bosni

H. Zilić

Aktivno je bilo u RK Bosna Sarajevo ove sedmice.

Klub je ozvaničio dva potpisa.

Prvo je potvrđena informacija da je ugovor produžio golman Arman Beširević.

Nakon produženje saradnje sa Beširevićem, klub je potvrdio da je novi potpis stavio i Mirza Mimić.

Bosna je prošle sezone napustila društvo najboljih gdje je odigrala samo sezonu nakon povratka, a u narednoj će svakako cilj biti novi povratak u elitu.

Obzirom da je iz Premijer lige BiH ispala Sloga Gornji Vakuf, a da u Prvoj ligi FBiH skupina jug igraju dobre ekipe poput Veleža, Međugorja, Čapljine, nema sumnje da nas očekuje prava borba za prvo mjesto u plasman u društvo najboljih.

Top Komentari

Paulax
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi