Polusezona bez greške za RK Bosna!

Upisali su maksimalan učinak i gaze ka tituli

Polusezona bez greške za RK Bosna!

S. Mlaćo

Rukometaši sarajevske Bosne jesenji su prvaci Prve lige FBiH grupa jug.

Sarajlije su sinoć savladale RK Respekt 31:20 i tako potvrdili titulu.

Bosna važi za glavnog konkurenta za prvo mjesto i to su i opravdali nakon prvog dijela sezone.

Popularni Studenti nakon deset kola imaju maksimalan učinak, te čak osam bodova prednosti nad drugoplasiranim RK Goražde.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Bosna je prošle sezone igrala baraž za Premijer ligu, ali nije uspjela ostvariti cilj, s obziorom da su u elitni rang prošli RK Krivaja i RK Bosna.

"Sa večerašnjom pobjedom nad ekipom RK Respect, rezultatom 31 - 20, okončali smo prvi dio sezone 2020/2021 sa maksimalnim učinkom i više nego zasluženim 1. mjestom, što je rezultat maksimalno ozbiljnog pristupa, te velike želje i zalaganja igrača, trenera i Uprave Kluba da pokažu i dokažu da im je mjesto u društvu najboljih", istakli su iz RK Bosna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi