Bosna izmjenila roster, čekaju se nova imena

Studenti aktivni ove zime

Bosna izmjenila roster, čekaju se nova imena

H. Zilić

RK Bosna Sarajevo iza sebe ima slab jesenji dio sezone u povratničkoj sezoni u Premijer ligi BiH.

Sarajevski klub je obavijestio javnost i navijače da u proljetni dio sezone ulazi sa dosta izmjena u igračkom kadru, a saopštenje kluba prenosimo u cijelosti bez izmjena.

"Nakon izuzetno loše polusezone i neostvarenih očekivanih rezultata, klub su napustili Toromanović, Harmandić i Bračković. Ujedno su se ovi rukometaši prestali baviti rukometom. Osim njih, klub su napustili i Mrda Simon koji je otišao u Srbiju, Omanović koji se vratio u Visoko i Raonić koji želi da ide u Slaviju.

Svim igračima se zahvaljujemo na svemu što su pružili za ovaj klub, a mi idemo dalje. Već sada nam se pridružio pivot Damjanović iz Sloge Doboj, a u narednim danima očekujemo još jedno ili dva pojačanja", stoji u saopštenju RK Bosna.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Nakon izuzetno loše polusezone i neostvarenih očekivanih rezultata, klub su napustili Toromanović, Harmandić i...

Posted by RK Bosna Sarajevo on Wednesday, January 26, 2022

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti