RK Gračanica angažovao veliko pojačanje, stigao Muhamed Toromanović!

Bh. reprezentativac ima novi klub

RK Gračanica angažovao veliko pojačanje, stigao Muhamed Toromanović!

Proslavljeni reprezentativac naše zemlje Muhamed Toromanović se odlučio vratiti u našu zemlju nakon što je proteklih 10 godina svoje karijere proveo u inostranstvu. Toromanović je, naime, danas postao član RK Gračanica.

Upravo su iz RK Gračanica danas saopštili da je Toromanović novi član tima, a sigurno je da će ovaj 34-godišnjak biti ogromno pojačanje za ovaj klub.

Inače, naš iskusni pivot je u našoj zemlji branio boje Krajine, Željezničara i Bosne u kojoj je ostavio najdublji trag, dok je tokom godina provedenih u inostranstvu bio član danskog Koldinga, poljske Wisle Plock i francuskog Creteila.

Muhamed Toromanović je od 2003. godine reprezentativac naše zemlje i zasigurno jedan od najuspješnjih bh. rukometaša u novijoj historiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti