RK Kakanj ostvario minimalnu pobjedu protiv RK Sloboda II

Prva liga FBiH

RK Kakanj ostvario minimalnu pobjedu protiv RK Sloboda II

E. Oštraković

Rukometaši Kaknja ostvarili su pobjedu u okviru 5. kola Prve lige FBiH na domaćem terenu protiv druge ekipe Slobode i to sa 32:31.

Ovo je drugi vezani poraz za drugi tim Slobode, koji je u prošlom kolu na domaćem terenu poražen od Krivaje identičnim rezultatom.

Najveće glavobolje gostujućoj ekipi zadao je Admir Bjelopoljak koji je postigao čak dvanaest golova, te je tako vodio svoju ekipu do pobjede.

Kod gostiju je najbolji bio Bakir Pirić sa devet postignutih golova, a pratili su ga Jusić sa sedam i Omeragić sa šest golova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi