RK Krivaja u Banovićima protiv RK Rudar interesuje samo pobjeda
Krivaja ne odustaje od borbe za prvo mjesto, iako je Sloboda trenutno vodeća i ima veće šanse da zadrži tu poziciju do kraja prvenstva

Tim iz Zavidovića čeka kiks Slobode

RK Krivaja u Banovićima protiv RK Rudar interesuje samo pobjeda

D. Kurbegović

U prostorijama sportskog centra RK Krivaja danas je održana press konferencija povodom utakmice 18. kola Prve lige Federacije u kojem tim iz Zavidovića gostuje u Banovićima kod RK Rudar. 

Svim prisutnim na ovoj press konferenciji su se obratili pomoćni trener prof. Enes Avdić, te igrači Bojan Grujičić i Edin Sinanović:

Trener Enes Avdić je u svom izlaganju istakao:

"Gostujemo kod protivnika koji je u zadnjih nekoliko utakmica pokazao veoma dobar kvalitete, te ćemo u ovoj utakmici od svakog igrača tražiti da daju svoj maksimum. U prošlom kolu smo bili slobodni, te smo tu pauzu pokušali iskoristiti da ekipu fizički i psihički ojačamo i vratimo na pobjednički kolosijek. Mi u stručnom štabu, a i naši igrači smo svjesni da nema laganog protivnika, te ćemo se spremiti da ne dopustimo iznenađenje u utakmicama koje su pred nama."

- Igrač Bojan Grujičić je izjavio:

"Atmosfera u timu pred ovu utakmicu je veoma dobra, te ja i svi moji saigrači želimo da ostvarimo novu pobjedu. Maksimalnim zalaganjem u ovoj utakmici ćemo se truditi da tri nova boda donesemo u naš grad."

- Igrač Edin Sinanović je u svom obraćanju istakao:

"Respektujemo tim Rudara, ali mislim da je naš tim dosta kvalitetniji i da ćemo ostvariti pobjedu na ovoj utakmici. Nadam se da će atmosfera na ovoj utakmici biti dobra i da ćemo i mi imati podršku naših navijača, koji zaista vole rukomet i našu Krivaju."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi