RK Krivaja kao veliki favorit ide na gostovanje kod RK Sana 7
Krivaja je jedini tim u ligi koji nema poraza, a tako žele da ostane i nakon naredne utakmice u Sanskom Mostu

Tim iz Zavidovića jedini bez poraza

RK Krivaja kao veliki favorit ide na gostovanje kod RK Sana 7

D. Kurbegović

Danas je u prostorijama Sportskog centra RK Krivaja održana press konferencija povodom 15.kola Prve lige Federacije grupa "Sjever" u kome ekipa Krivaje u subotu gostuje kod RK Sana 7 iz Sanskog Mosta.

Svim prisutnim novinarima na ovoj press konferenciji obratili su se pomoćni trener seniorske ekipe Enes Avdić, te igrači Bojan Grujičić i Amel Džakmić.

Trener Enes Avdić je u svom izlaganju istakao:

“Naši igrači su svjesni da im je svaka utakmica itekako značajna za ostvarenje cilja, a to je povratak u Premijer ligu. Na gostovanju u Sanskom Mostu od svakog igrača ćemo tražiti maksimalnu ozbiljnost, te očekujemo četrnaestu pobjedu u nizu”

Igrač Bojan Grujičić, je u svom obraćanju izjavio da nema mjesta za opuštanje:

“Ozbiljnost pred utakmicu s RK Sana 7 Sanski Most mora biti na najvišem nivou, jer nam je svaka utakmica u ovoj sezoni veoma bitna. Veoma dobro treniramo i spremno dočekujemo gostovanje u Sanskom Mostu.”

Igrač Amel Džakmić želi da ekipa nastavi s pobjedama i da ostane na vrhu

” Atmosfera u timu je veoma dobra posebno, jer smo u prošlom kolu ubilježili još jednu pobjedu pred našim navijačima. Sada se okrećemo novoj utakmici, te smo analizirali protivnika i želimo da u subotu ostvarimo četrnaestu pobjedu u nizu.”

Susret je na rasporedu u subotu 23.02., od 18:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Sanski Most.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi